Project ‘Kunstig’ enorm succes

Cultuurkoepel Vechtdal is de afgelopen weken samen met enthousiaste deelnemers het project ‘Kunstig’ gestart. Het doel van dit project is om Hardenbergers elkaar te laten ontmoeten en hen te stimuleren om (weer) zin te krijgen om mee te doen. En dit is zeker gelukt!

Project ‘Kunstig’

Samen met een professionele kunstenaar zijn de cursisten aan de slag gegaan met verschillende kunst- en beeldende technieken. En tot hun eigen plezier waren de resultaten boven verwachting. De cursisten hebben hun talent voor de verschillende technieken, en ook zeker hun grenzen leren kennen. Vanaf het begin was er een fijne groepsdynamiek, met veel waardering voor elkaar.

Samen hebben de cursisten al mooie kunstwerken gemaakt. Tijdens de komende periode gaan ze de uitdaging aan om meer zelfstandig te gaan werken.

Bijdrage kunst en cultuur aan welzijn van Hardenbergers

Met dit project ‘Kunstig’ ziet Cultuurkoepel Vechtdal dat kunst en cultuur bijdraagt aan het welzijn van de Hardenbergers, en hoe waardevol dit is. Daarom blijft Cultuurkoepel Vechtdal zich nu en in de toekomst ook voor de volwassen Hardenbergers inzetten.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Cultuurkoepel Vechtdal

Gerelateerde artikelen