Prijzen Vechteendjesrace uitgereikt

De Vechteendjesrace ten bate van de verbouw van Hospice ’t Huis aan de Vecht was een enorm succes. Alle eendjes dik uitverkocht, een zaterdag met veel publiek langs de Vecht en prachtige prijzen voor de eigenaars van de snelste race-eendjes.

Afgelopen week had Athy Cremer van LionsClub Hardenberg de mooie taak om alle winnaars blij te maken met hun gewonnen prijzen. De hoofdprijs, twee geweldige E-bikes werden door Jeroen van Herbers Tweewielers overhandigd aan Sanneke van Hutten Metaal. Zij gaan de twee fietsen tijdens de eerstvolgende bedrijfsbarbeque verloten onder het personeel. De prachtige Oled TV van EP Back werd gewonnen door Masévon Technology; zij hadden alle eendjes verdeeld onder hun personeel waardoor deze mooie TV op weg gaat naar Nieuwegein. De derde prijs, een super iPad van The Phonehouse werd gewonnen door mevrouw Nijboer-Derks. Zij stuurde haar dochter Ellen om de prijs in ontvangst te komen nemen. De vierde prijs, een SHP bon van maar liefst € 500 werd samen met Rezina Ramaker van het Informatiepunt Hardenberg overhandigd aan Robert Prins van Prins Sport die de bon gaat gebruiken voor een gezellig personeelsuitje.

 

Een aantal van de vele prijzen kwamen dus terecht bij bedrijven die om het hospice te steunen heel veel eendjes hadden ingekocht. Maar het mooie is dat zij deze prijzen dus allemaal weer gaan verdelen onder hun personeel. Naast bovengenoemde prijzen waren er nog een heleboel SHP waardebonnen te winnen. Alle winnaars hebben bericht ontvangen. Ook kunt u op www.lionsvechteendjesrace.nl de volledige lijst nog eens nakijken.

 Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron en foto’s: St. Vrienden Hospice ’t Huis aan de Vecht

Gerelateerde berichten