Twente Plat weer in Hardenberg

Lekker lachen om Twentse humor. Decennialang genoot het Oost-Nederlandse publiek van de jaarlijkse tournees van het humorgezelschap Twente Plat. Na een tijd van afwezigheid komt Twente Plat binnenkort weer naar Hardenberg.


Met hun ‘Twentse humor op z’n best’ stond de groep garant voor een heerlijke onbezorgde avond uit waar het publiek graag kwam genieten. Maar ook hier gooide de komst van de corona crisis danig roet in het eten. Gelukkig lijkt het leed nu geleden en vol overgave heeft Twente Plat zich gestort op het schrijven en ontwikkelen van een heerlijke nieuwe show, waarmee vanaf begin Oktober kris kras langs de Oost-Nederlandse schouwburgen en theaters wordt getoerd. De nieuwe voorstelling is het 45e programma, dat Twente Plat voor het voetlicht brengt.

Het gezelschap heeft niets verloren van de energie, power en magie. Ook in het nieuwe seizoen is de echte, onvervalste Twentse humor het hoofdingrediënt. Prachtige anekdotes, doldwaze situaties en dolkomische typetjes wisselen elkaar af in een mix van humor en gein. En natuurlijk sluit Twente Plat ook dit seizoen af met het succesduo Aaltje en Trijntje, twee al op leeftijd zijnde hartsvriendinnen, die uit de school klappen over hun belevenissen in het Twente van vandaag de dag.

Donderdag 13 oktober is het nieuwe theaterspektakel van Twente Plat te gast in Theater De Voorveghter Hardenberg. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto: Fred Rootveld 

Gerelateerde berichten