Pleinfestijn Hardenberg 2022 gaat door

De Zandstuve is de nieuwe hoofdsponsor Pleinfestijn Hardenberg 2022. Na twee jaar kan de organisatie eindelijk het Pleinfestijn weer organiseren.


Op zaterdag 27 augustus 2022 wordt de markt in het centrum van Hardenberg omgetoverd tot een fantastische plek waar de hele familie welkom is. De organisatie is ook blij om bekend te maken dat ze een nieuwe hoofdsponsor hebben: Kampeerdorp de Zandstuve. Daarmee neemt de Zandstuve na jaren het stokje over van Hakvoort Daglicht (Hak4t). Zij hebben als betrokken partner de afgelopen 5 jaar geholpen om het Pleinfestijn uit te bouwen tot wat het nu is. Hak4t heeft het beleid om de komende 5 jaar een ander evenement of project verder te helpen. Gelukkig blijven zij wel aan het Pleinfestijn verbonden als partner.

 

De keuze van de Zandstuve om als hoofdsponsor naar voren te treden is niet helemaal toevallig. Naast dat zij in Hardenberg een 5-steren camping hebben waar voor jong en oud veel te beleven is, dragen zij initiatieven in de regio een warm hart toe. “Pleinfestijn Hardenberg is inmiddels een begrip dat bekend is bij een groot en breed publiek, in alle leeftijden. Het is dan ook het gezelligste familie-evenement aan het einde van de zomerperiode. Voor de gasten van de Zandstuve dan ook een mooie afsluiter van de vakantie. Alle medewerkers van de Zandstuve worden uiteraard ook uitgenodigd om er samen met familie en vrienden een gezellige avond van te maken. De evenementen die in de zomerperiode in Hardenberg georganiseerd worden, worden ook zeer enthousiast ervaren door onze gasten en medewerkers, daarom is het leuk om zo ook wat terug de kunnen doen, aldus Mariska Eshuis – eigenaar de Zandstuve -”.

 

Met dit jaar optredens van Frans Bauer, Belle Perez en Mart Hoogkamer wordt het weer een groot feest waar velen naar uit hebben gekeken. En als vanouds zorgt de topband ‘This is Beethoven’ voor de muzikale omlijsting. “Voor de 7e keer organiseren wij het Pleinfestijn wederom op de Markt in Hardenberg. Mede door het enthousiame van ondernemers, sponsors, omwonenden en andere instanties is dit een gezellig festijn voor de hele regio. En we zijn heel trots dat we de Zandstuve aan ons hebben weten te binden. Daarmee wordt het feest helemaal compleet!“

 

Pleinfestijn Hardenberg vindt plaats op zaterdag 27 augustus van 19.30 uur tot en met 00.30 uur. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van de organisatie.

Gerelateerde artikelen