Oranjefeest Bruchterveld

Over een kleine week is het zover, het jaarlijkse Oranjefeest in Bruchterveld. Alle festiviteiten vinden plaats in of bij de feesttent op sportpark De Noppenweide.

Woensdag

Op woensdag 30 augustus zal de week worden afgetrapt met het kinderdorp. ‘s Avonds zal in de feesttent een grandioos optreden van het Shantykoor de Moscoufieten uit Bergentheim plaatsvinden.

De avond begint om 20:00 uur en is voor iedereen, ook van buiten Bruchterveld, gratis te bezoeken.

Donderdag

De tweede dag van het kinderdorp is op donderdag 31 augustus en zal ‘s avonds vanaf 18:30 uur worden afgesloten met een kinderdisco in de tent met de DJ’s “De Reus en Klein Duimpje”.

Vrijdag

De traditionele meerkamp begint op vrijdagavond 1 september met het beroemde 10e spel. Vanaf 20:00 strijden meer dan 20 teams om de felbegeerde wisseltrofee.

Zaterdag

Zaterdagmiddag 2 september gaat de meerkamp verder vanaf 13:00 uur. Een tiental sportieve spellen zullen bepalen welk team zich dit jaar de beste van Bruchterveld en omstreken mag noemen.

’s Avonds wordt het feest afgesloten met een grandioos optreden van de cover- en feestband “All-in”. Tijdens deze avond zal ook de prijsuitreiking van de meerkamp plaatsvinden.

Tenslotte is er op zondagochtend om 11:00 uur een tentdienst op het feestterrein met medewerking van het koor “Soul-2-Soul”.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten