Omroep NOOS ontwikkelt door op volle kracht!

De studio van omroep NOOS gaat verhuizen. We blijven actief op dezelfde lokatie aan de Molensteen in het pand dat gehuurd wordt door de Baalderborg Groep, maar we verhuizen naar de achterzijde van het pand.

Uiterlijk 1 september zal onze radio studio zijn nieuwe plek hebben gevonden.

De verplaatsing naar deze studio markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van omroep NOOS. De beslissing om te verhuizen is genomen samen met de Baalderborg Groep dat haar activiteiten op deze locatie verder uit wil breiden. NOOS gebruikt deze verhuizing om onze luisteraars een nog betere ervaring te bieden en de kwaliteit van onze uitzendingen verder te verhogen.

Enkele hoogtepunten van onze nieuwe studio zijn onder andere:

Technologische verbeteringen

De verhuizing stelt ons mede in staat om een nog helderder geluid en een vloeiendere uitzending te leveren. Onze technische ruimte wordt uitgebreid en een aantal andere technische verbeteringen wordt doorgevoerd.

Comfortabele Werkomgeving

Onze presentatoren en technische teams krijgen nu een comfortabelere werkomgeving. Dit zal ongetwijfeld bijdragen aan de creativiteit en het enthousiasme waarmee we onze programma’s aan u presenteren.

Onze programma’s, muziekselecties en nieuwsuitzendingen zullen doorgaan met het bieden van vermakelijke en informatieve inhoud voor een brede doelgroep.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze oprechte dank uit te spreken aan al onze luisteraars, adverteerders en partners voor hun steun bij deze verhuizing. Zonder uw steun zouden we niet zijn waar we nu zijn.

We kijken er nu al naar uit om u te verwelkomen in onze gloednieuwe studio!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Arjen Roelofs, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten