Omroep NOOS aanwezig bij Avond4Daagse

Ook in Dedemsvaart staat dit jaar, van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni, voor wandelliefhebbers weer de Avond4Daagse op de planning. Om niks van dit wandelfestijn te hoeven missen, is Omroep NOOS speciaal voor u, vier dagen live bij het evenement vertegenwoordigd om hiervan verslag uit te brengen. U kunt de vierdaagse dus live volgen via radio, tv en de onlinekanalen van Omroep NOOS.

Wij verzorgen al jaren het lokale nieuws binnen de gemeente Hardenberg. Meest bekend zijn de uitzendingen via de kabelkrant en de radio. Maar ook bij ons wordt al langere tijd steeds meer gebruik gemaakt van de onlinekanalen, zoals de website, Facebook, Instagram, Twitter en Youtube.

Avond4Daagse

Af en toe wordt er een evenement uitgepikt om eens flink in de schijnwerpers te steken. Deze keer is de keuze op de avondvierdaagse in Dedemsvaart gevallen. In de week van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni zal de lokale omroep dan ook elke avond in het teken staan van de Avond4Daagse in Dedemsvaart. Dit evenement is verzorgd door Stichting Dedemsvaart Loopt.

Uitzending

De uitzendingen starten dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur. Alles zal dan live te volgen zijn via radio, televisie en de onlinekanalen. De grote finale van de avondvierdaagse is vrijdag 9 juni. Dan wordt een feestelijke route gewandeld, waardoor de uitzending eerder begint om 17.00 uur.

Luister en kijk mee naar Avond4Daagse Dedemsvaart, via tv, de radio, te beluisteren op de FM via 107.2 MHz, via www.omroepnoos.nl of via de gratis TuneIn-app op je telefoon.

Presentatie

Het programma zal gepresenteerd worden door Jeffrey Varweg. In Dedemsvaart staan Peter van Everdingen, Tineke Eilander en Jeffrey Hoekman langs de route. Zij nemen de verslaggeving voor hun rekening. Samen zullen zij u als luisteraar en/of kijker op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en hoogtepunten tijdens de Avond4Daagse.

TV uitzending

Via ons tv-kanaal is ook alles te volgen op kanaal 41 bij Ziggo, kanaal 341 bij KPN/XS4all, kanaal 2110 bij Telfort, kanaal 12/62 bij Caiway, kanaal 3122 bij XMS/Edutel/Fiber.nl/Stipte, kanaal 841 bij Solcon en kanaal 788 bij T-Mobile. Daarnaast kun je de uitzendingen ook volgen via een livestream op omroepnoos.nl, ons YouTube-kanaal en Facebook.

Deel jouw Avond4Daagse!

Sta je langs de route of loop je zelf mee? Deel dit dan zeker met de hashtag #avond4daagse op sociale media en wie weet zie of hoor je het terug in onze uitzending. Wil je wat van je laten horen tijdens de uitzending? Dat kan door te appen naar 0523 760 788, een DM te sturen op Facebook/Instagram/Twitter of te mailen naar jeffreyvarweg@omroepnoos.nl.

Livestream

Over een paar dagen kan je hier de YouTube of Facebook livestream vinden. Via onze TV pagina kan je ook alles van de livestream online bekijken.


Tekstverwerking: Jeffrey Varweg & Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten