Officiële opening Infohuis Dedemsvaart

Infohuis Dedemsvaart heeft donderdag 3 juni zijn deuren geopend. De officiële opening volgt op donderdag 14 oktober. Het Infohuis is gevestigd in de hal van MFC De Baron. Het infohuis wordt nog officieel geopend. Dit zal wethouder Alwin te Rietstap doen op donderdag 14 oktober.


Het Infohuis in MFC De Baron aan de Julianastraat, is er voor alle inwoners van Dedemsvaart en directe omgeving. Het is de plek waar iedereen, jong of oud, zonder afspraak naar binnen kan lopen. Je kunt er terecht met allerlei vragen, of gewoon voor een kopje koffie en een gezellig praatje. De vragen kunnen variëren van ‘Ik wil DigiD aanvragen, maar hoe doe ik dat? tot Wil jij mij helpen bij het omgaan met mijn computer?’ Ook kun je er terecht met vragen over vervoer, mantelzorg, financiën, vrijwilligerswerk, (huishoudelijke) hulp, (digitale) overheidsvragen, wonen, sociale contacten, vrijetijdsbesteding enzovoorts.

Bij het Infohuis staan geschoolde vrijwilligers voor je klaar. Zij staan je te woord en nemen de tijd voor jouw vragen. Kunnen zij jouw vraag niet beantwoorden? Dan helpen zij je op weg en verwijzen ze je door naar de juiste organisatie als dat nodig is.

Openingstijden:
maandag    :14.00-16.00     en    18.00-20.00 uur
donderdag :10.00-12.00     en    14.00-16.00 uur

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op via email: info@infohuisdedemsvaart.nl.

Gerelateerde artikelen