Nieuwe vrijwilliger: terug van weggeweest!

Als omroep NOOS maken we altijd ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Vaak zijn het mensen die kennis willen maken met radiotechniek of met het maken van radio programma’s. En soms gaan mensen ook weg… en soms komen ze weer terug!

Het verhaal van Bjorn

Mijn naam is Bjorn en ik ben als 10-jarig jochie begonnen bij Omroep Reest & Vecht. Ik kon hier direct aanschuiven bij het programma Sportradio en heb verschillende informatieve programma’s mogen presenteren. Na enkele maanden mocht ik mee presenteren bij het programma Timemachine, waarin vooral ‘oudere’ muziek gedraaid werd uit de jaren 70, 80 & 90.

Na veranderingen tijd om te stoppen

Kort daarna ging de omroep verhuizen en werd ook de naam van de omroep veranderd naar RTV Hardenberg. Ik kreeg op verschillende momenten tijd om leuke programma’s te presenteren.. Na enkele jaren ging de omroep weer verhuizen en werd de naam veranderd naar Omroep NOOS. Hier ben ik in de beginjaren actief geweest met ‘De Radioshow’ op zaterdagavond.. maar door het werken in ploegen was dit nog moeilijk te combineren en heb ik besloten te stoppen..

En nu weer terug!

In deze tussenjaren heb ik nog verschillende leuke projecten door Nederland en België mogen doen op radiogebied, en heb me dus geen moment verveeld.. maar het radio virus bleef maar.. en ik wilde graag weer iets meer! Een wekelijks radioprogramma presenteren voor de gemeente Hardenberg.

Luister mee

Het nieuwe radio programma is wekelijks te beluisteren via omroep NOOS op donderdag van 20:00- 22:00 uur.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten