Nieuwe centrummanager voor Winkelstad Hardenberg

Leone Wiersma start in april als centrummanager van het centrum van Hardenberg. Zij gaat zich richten op de stadsmarketing en beleving van het centrum.

Verder gaat zij uitvoering geven aan projecten die bijdragen aan de centrumontwikkeling. Tevens verbindt zij partijen en is zij aanspreekpunt voor ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente.

“Door mijn jarenlange ervaring als projectleider citymarketing ‘Regio Hardenberg, de kracht van gewoon doen’, mijn lokale kennis en brede netwerk, hoop ik veel te kunnen betekenen voor ‘mijn stad’.

Wiersma (34) was in de afgelopen jaren verantwoordelijk voor citymarketing/regiomarketing bij de gemeente Hardenberg. “We zitten in een bijzondere en voor veel ondernemers lastige periode, maar ik ga deze nieuwe uitdaging met veel optimisme aan”, aldus Leone.

Leone Wiersma neemt het stokje over van voormalig centrummanager Eduard Plate en marketingcoördinator Erik Meijer die vorig jaar zijn gestopt. Leone mag het goede werk van de beide heren, in een samengevoegde functie, voortzetten. Haar voornaamste taak is om juist nu Winkelstad Hardenberg verder op de kaart te zetten.

Gerelateerde artikelen