Nieuw bedrijf Zorgmies in Hardenberg

Hardenberg heeft er een nieuw bedrijf bij, Zorgmies regio Hardenberg.

De ZorgMies is opgestart door Ingrid Nijzink en kan worden ingeschakeld om de vaste mantelzorger te ontlasten. ‘Zowel in mijn werk als in mijn privé leven, heb ik regelmatig te maken gehad met een vorm van mantelzorg. Ik heb van dichtbij gezien hoe de mantelzorgers elke keer, uit liefde… de eigen grens overschrijden ten behoeve van degene waarvoor ze aan het werk zijn’; aldus Ingrid Nijzink, oprichtster van Zorgmies regio Hardenberg.

‘De hulp voor mensen met een hulpvraag is mooi geregeld in Nederland, maar op heel veel gebieden valt er ook zeker nog winst te behalen.

Door in de regio Hardenberg een kantoor van Zorgmies te openen, hoopt Ingrid Nijzink met enthousiaste en gemotiveerde zorgmiesen, mantelzorgers te kunnen ontlasten en lucht te geven.

ZorgMies regio Hardenberg richt zich op iedereen die hulp kan gebruiken. Deze hulp kan onder andere bestaan uit; mee op ziekenhuisbezoek, kleine huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, gewoon een kopje koffie drinken of samen koken.

Heeft u een zorg- of hulpvraag kunt u contact op nemen met Zorgmies regio Hardenberg. U kunt Zorgmies bereiken via 06 181 922 82 of stuur een mail naar: hardenberg@zorgmies.nl.

Gerelateerde berichten