MOTORbeurs Utrecht 2024: Oost-Nederland brult van plezier!

De MOTORbeurs Utrecht 2024 is van start gegaan op 22 februari en Oost-Nederland is goed vertegenwoordigd! duizenden motorliefhebbers vulden vandaag de Jaarbeurs Utrecht, waar ze hun passie voor motoren konden delen en zich konden laten inspireren door de nieuwste modellen, trends en technologieën.

Een oorverdovend gebrul kondigde de opening van de beurs aan, toen een stoet motorrijders de beurshal binnenkwam. Dit jaar zijn er maar liefst 24 motormerken present, van gevestigde namen als BMW en Harley-Davidson tot nieuwkomers zoals Mutt, die met een scherpe prijs de concurrentie aangaat.

Oost-Nederland is trots op zijn motorcultuur en dat was duidelijk te zien op de beurs. Motorcamping “de Berkhof” uit Wielen, net over de grens van Hardenberg, toonde hun prachtige camping aan potentiële motorreizigers.

Elektrisch rijden is een trend die ook in de motorwereld steeds populairder wordt. Zero, marktleider in elektrische motoren, trok veel aandacht met hun nieuwste model, die de concurrentie aangaat met de BMW 1300 X.

Een beurs vol beleving

Naast de vele motoren die te bewonderen zijn, is er op de MOTORbeurs Utrecht nog veel meer te beleven. Bezoekers kunnen zich laten informeren over de nieuwste kleding en accessoires, hun rijvaardigheden testen op een speciale testbaan, of genieten van spectaculaire stuntshows.

Ook voor degenen die nog nooit op een motor hebben gezeten, is er genoeg te doen. In de “Try the Bike”-zone kunnen ze onder begeleiding van ervaren instructeurs hun eerste meters op een motor maken.

Enthousiasme alom

De bezoekers uit Oost-Nederland waren erg enthousiast over de beurs. “Het is een geweldige beurs met alles wat je als motorliefhebber maar kunt wensen,” aldus een bezoeker uit Hardenberg. “Ik heb hier al veel inspiratie opgedaan voor het nieuwe motorseizoen.”

Een andere bezoeker uit Slagharen was vooral te spreken over de diversiteit. “Er is hier echt voor ieder wat wils,” zegt hij. “Ik heb hier vandaag al een paar nieuwe motoren gezien die ik nog niet kende.”

De MOTORbeurs Utrecht: een belangrijke beurs voor de branche

De MOTORbeurs Utrecht is een belangrijke beurs voor de motorbranche. De beurs draagt bij aan de promotie van motorrijden en stimuleert de verkoop van motoren en accessoires.

Nog tot en met zondag 25 februari

De MOTORbeurs Utrecht is nog tot en met zondag 25 februari geopend. Ben je een motorliefhebber? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwste trends in de motorwereld? Dan mag je deze beurs niet missen!


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten