Moonlight Shopping Dedemsvaart

Op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart vindt vrijdag 16 en zaterdag 17 december de Moonlight Shopping in Kerstsfeer plaats. De Moonlight Shopping is de vernieuwde naam voor de kerstmarkt van Dedemsvaart.

Dedemsvaart Events, de organisatie, tovert het Kalkoventerrein op 16 en 17 december om tot een waar kerst tafereel. Zo wordt het hele terrein versierd met duizenden lampjes, kerstbomen en vuurkorven. Om in de kerstsfeer te komen is er een sneeuwmachine aanwezig die het plotseling kan laten sneeuwen. Voor de kinderen is er een draaimolen en uiteraard kan men op het verwarmde terras genieten van heerlijke warme oliebollen stroopwafels, diverse soorten vis, bonbons diverse koffie soorten, Glühwein en warme chocolademelk. De Moonlight Shopping op het Kalkoventerrein is beide dagen tussen 16.00 en 22.00 uur.

Divers aanbod

Beide avonden belooft het een gezellige boel te worden, want beide avonden hebben een ander programma en wisselende kramen. Zowel de vrijdag als de zaterdag staan er circa vijftig kramen met een divers aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld kerstoutfits kopen, decoratieartikelen, kerststukken, streekproducten, sieraden en diverse lekkernijen. Uiteraard mag de kerstman niet ontbreken, hij komt vrijdag 16 december tussen 19.00 en 21.00 uur langs om met iedereen op de foto te gaan. Verder zijn er die avond optredens van popkoor Swingtime en Muziekhandel Droog. Zaterdag 17 december zijn er optredens van koor zonder naam en Celeste.

Gerelateerde artikelen