Lokale rondes Nationale Voorleeswedstijd achter de rug

De afgelopen weken heeft de Bibliotheek Hardenberg de lokale rondes van de Nationale Voorleeswedstrijd georganiseerd in de Gashouder in Dedemsvaart en de balletzaal van Bibliotheek Hardenberg.

Uitdaging voor de jury

De medewerkers van de Bibliotheek en jury hebben genoten van alle mooie voorgelezen fragmenten. De jury had het zeker niet makkelijk! De winnaars van dit jaar zijn Alisha Veijer van CNS Balkbrug, Annerieke Marskamp van De Wiekslag in Bruchterveld en Maud van Dijk van de Vlinder in Hardenberg. Zij gaan namens de gemeente Hardenberg door naar de regionale finale op 29 februari in de Carrousel in Ommen. Bibliotheek Hardenberg wenst hen daar heel veel succes!

Nationale Voorleeswedstrijd

De Nationale Voorleeswedstrijd is de spannendste leesbevorderingscampagne voor groep 7 en 8. Kinderen nemen het tegen elkaar op in verschillende wedstrijdrondes. Zij leren hierbij veel van elkaar en het wedstrijdelement is heel aansprekend. De plezierige spanning én het enthousiasme van de supporters maken de wedstrijd onvergetelijk voor leerlingen.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto’s: Bibliotheek Hardenberg

Gerelateerde berichten