Line up Foodtruckfestival Hapjes Dag

In het Pinksterweekend gaat het gebeuren! De tweede editie van Hapjes Dag, het Foodtruck Festival, op het terrein van Streekmuseum de Kalkovens in Dedemsvaart. De organisatie had eerder al een aantal artiesten bekendgemaakt die het podium zullen betreden, maar maakt nu de volledige line-up bekend.

Een aantal weken geleden riep de organisatie van Hapjes Dag zijn FB-volgers op om mede te bepalen welke regionale talenten op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni een podiumplek verdienen. Dit werden Ariska en Jhonny and the Rockers. “Vandaag zijn op onze website alle namen bekendgemaakt van de bands en artiesten die hun kunsten zullen gaan vertonen”, vertelt organisator Arsanio Wiet.

Bereid je naast een gevarieerd aanbod aan foodtrucks en leuke activiteiten maar vast voor op een optreden van: Black Tie Monkey Squad, Steam Sister (all-female band), Joy Woelders, Marloes van Ommen, Ariska, Vocal Group Notes, DJ Douwe, Superunknown, Jhonny en de Rockers en Ronnie Ruysdael. Met 100% polonaise garantie belooft dit festival een enorm feest te worden. Of het nou pop, rock, top 40, jaren 80 muziek of Nederlandstalig is: voor iedere fan van lekker eten en goede muziek biedt Hapjes Dag veel moois. Het festival wordt op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 gehouden van 14.00 uur tot 24.00 uur.

Ronnie Ruysdael

De line up is vormgegeven in samenwerking met artiestenbureau ‘Artist Agency Nederland’ uit Dedemsvaart.
De kaartverkoop voor Hapjes Dag is op zondag 27 februari van start gegaan. Per festival dag zijn er slechts 1250 tickets verkrijgbaar, dus wees er snel bij. Kijk voor de complete line-up, verdere informatie en tickets op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl 

Gerelateerde artikelen