Legofestijn bouwblokjes keert terug naar Hardenberg

Legofestijn Bouwblokjes dit jaar in Rheeze. Het lego- en kinderfestijn Bouwblokjes keert weer terug naar Gemeente Hardenberg. Voorheen werd het evenement in grotere opzet in de evenementenhal georganiseerd, nu kiest de organisatie voor een intieme variant bij Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze. Het tweedaagse evenement vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 september aanstaande.

Al meerdere jaren vond Bouwblokjes in Hardenberg plaats in de zomervakantie, dit jaar gaat het in eind september plaatsvinden door de vele evenementen in de zomer die georganiseerd worden. In samenwerking met Stichting Het Bouwblokje is er weer een Lego-markt met verkoop van ontelbare steentjes en demonstraties van Lego.

Ook zijn er imposante en bijzondere Lego creaties te zien die gebouwd zijn door echte fans. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een racebaan met bestuurbare auto’s, een heuse Lego-bouwhoek en een Duplo-speelhoek. Daarnaast kunnen de kinderen spelen in het speelkasteel van Kampeerdorp de Zandstuve, de Chilz Playroom en de buiten speeltuin met trampolines en een springkussen.

Na jarenlang voor een grote beurshal te hebben gekozen, kiest de organisatie nu voor een echt familie-evenement waarbij de kinderen zelfstandig kunnen rondlopen, genieten en spelen op een afgesloten terrein. De ouders kunnen uiteraard mee, maar daarnaast ook heerlijk kunnen genieten van de horecafaciliteiten op het terras en binnen bij Brasserie & loungebar de Stoov. Het evenement is zowel binnen als buiten, binnen alle bouwwerken en creaties, buiten vooral de lego-markt maar ook spelactiviteiten.

Het lego- en kinderfestijn Bouwblokjes is op zaterdag 23 en zondag 24 september te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur bij Kampeerdorp de Zandstuve. Bezoekers kunnen tickets aan de kassa kopen voor 5 euro per persoon. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie is te vinden op: www.zandstuve.nl/bouwblokjes.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten