Kaarten voor Jannes en Henk Wijngaard Hollandse Avond Vroomshoop uitverkocht

De feestweek in Vroomshoop is dit jaar van zaterdag 4 tot en met zaterdag 11 september. Alle beschikbare kaarten voor de Hollandse Avond waren binnen 48 uur uitverkocht.

Het programma wordt op zaterdag 4 september afgetrapt met een Hollandse Avond. Tijdens deze muziekavond in de grote feesttent zijn er optredens van Jannes, Henk Wijngaard, Stef Ekkel en DJ Geert. De kaartverkoop ging afgelopen vrijdag van start en alle beschikbare kaarten waren binnen 48 uur uitverkocht.

 “Je hoort het overal om je heen: mensen verlangen weer naar een feestje. Dat is nu maar weer eens bevestigd, want de belangstelling voor de Hollandse Avond was overweldigend. We zijn ook erg trots op de artiesten die allemaal naar Vroomshoop komen, het zijn grote namen met Jannes als hoofdact. Verder gaan we voor de tweede keer op rij een extra weekend bij het programma aanplakken, dat is in 2019 ontzettend goed ervaren. En de eerste avond van dit extra weekend is dus nu al uitverkocht”, zeggen Jan Brunink en Jan Veltink namens de organisatie van de feestweek.

 

Het programma bestaat verder uit Beer & Grill op zondag 5 september met de Formule 1-race van Zandvoort op groot scherm, meerdere foodtrucks, speciaalbier en nog veel meer. Deze zondagmiddagborrel was in 2019 een daverend succes met meer dan duizend bezoekers en wordt nu dan ook verder uitgebreid.

 

Na dit eerste weekend wordt het programma op woensdag 8 september hervat met de kermis en ’s avonds is er weer een ladiesnight in de feesttent waar het draait om smullen & shoppen. Smullen van de gerechtjes van lokale hobbykoks en shoppen bij regionale ondernemers. Op donderdag 9 september is er weer de Twenterand Tour voor senioren met aansluitend een seniorenmiddag in de feesttent. De traditionele familiebingo georganiseerd door de supportersvereniging van de Vroomshoopse Boys sluit de donderdag af. De feestweek eindigt met twee muziekavonden. De artiesten voor deze vrijdag en zaterdag worden binnenkort bekend gemaakt.

 

 

instagram views kopen

Gerelateerde artikelen