Jubileum Vechtvallei afgesloten met optreden van Joke Buis

De aloude visvijver achter camping de Vechtvallei was vrijdagavond het prachtige decor van een optreden van Joke Buis met haar band. Met dit optreden heeft camping De Vechtvallei haar 50-jarig campingjubileum afgesloten. 


De avond werd geopend door de Ezra band uit Dedemsvaart, die eerst enkele nummers liet horen.

Om 20.00 uur begon het programma met Joke Buis met haar Band. De band speelde op een podium midden op de visvijver, dat alleen met een vlot te bereiken was. De muzikanten gingen iets onwennig hun weg. Een dergelijke opkomst op een podium hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Vele toeschouwers zaten onder de verlichte bomen, vrij van de enkele regendruppels.

In het verloop van de avond, bij het vallen van de schemer, kwam de door DPL geleverde belichting tot hun volle recht. Een heel sfeervolle avond was het gevolg.  Joke en haar muzikanten zongen en speelden de sterren van de hemel. Nachtvlinders en vleermuizen verschenen voor de lampen. Het water weerspiegelde mooi de muzikanten en de verlichting.
“Een cadeautje, deze avond. Ik bof dat we hier een huisje hebben dit mochten meemaken” zo vertelde een vaste campinggast. “Wat een prachtige zetting, wat een prachtige muziek!” zo merkte een buur uit Rheeze op. Die zetting, op de visvijver, met belichting rondom, de mooie muziek, hapjes voor alle gasten, was uniek. Een hele mooie afsluiting van de vieringen van het 50-jarig campingjubileum. Aaron Stapel, eigenaar van de camping stelde dat het naar alle waarschijnlijkheid het mooiste concert ooit geweest moet zijn in Diffelen. De andere aanwezige inwoners van Diffelen stemden hier hartelijk mee in!