Huis & Woon Beurs groeit door

De consumentenbeurs Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg kondigt met trots de tweede editie aan op 13, 14 en 15 oktober 2023. Na het succes van vorig jaar breidt de beurs op het gebied van (ver)bouwen, verduurzamen, interieur en tuin & buitenleven uit van 3 naar 4 beurshallen.

Meer dan 50 bedrijven hebben zich nu al ingeschreven. Daarbij wordt opnieuw samenwerkt met bekende interieuradviseurs en -influencers en vertrouwde partners als Gemeente Hardenberg, NVM Makelaars en Branchevereniging VLOK.

 

Thema’s

De thema’s Duurzaamheid, Interieur en Tuin & Buitenleven breiden ten opzichte van vorig jaar aanzienlijk uit. “Duurzaamheid is natuurlijk een erg actueel thema. Daarom krijgen bezoekers op Huis & Woon Beurs gratis advies van onafhankelijke organisaties, zoals Bureau voor Verduurzamen en Vereniging Elektrische Rijders. Wel zo fijn, omdat het best ingewikkeld kan zijn om te weten waar je moet beginnen bij het (verder) verbeteren van je huis. In 2050 mogen huizen alleen nog duurzaam verwarmd worden, met bijvoorbeeld een warmtepomp. Wat betekent dat voor jouw woning? Na een bezoek aan Huis & Woon Beurs weet een bezoeker hoe hij zijn/haar woning het beste aardgasvrij kan maken”, zegt Tineke Reinink namens de beursorganisatie.

In de Duurzaamheidshal staan naast Bureau voor Verduurzamen en Vereniging Elektrische Rijders ook INTU Gramsbergen (energieneutraal wonen), Gemeente Hardenberg, Rabobank, Hoving Duurzaam en EV4ALL. Ook is hier een Duurzaamheidscafé waar bezoekers presentaties kunnen bijwonen over warmtepompen, energiebespaarlening, energieneutraal wonen en elektrisch rijden.

 

Verdubbeling aantal interieuradviseurs

Een grote publiekstrekker op Huis & Woon Beurs was vorig jaar het Interieur Advies Plein waar vier interieuradviseurs aanwezig waren voor gratis flitsadviesgesprekken. Deze adviesgesprekken waren allemaal vroegtijdig volgeboekt. Dus daarom breidt de organisatie dit initiatief uit naar een Interieur Advies Straat met maar liefst acht interieuradviseurs. Inmiddels zijn alle acht interieuradviseurs al bekend. Zij stellen zich voor op de website van Huis & Woon Beurs. Binnenkort is het voor bezoekers mogelijk om een gratis flitsadviesgesprek van 45 minuten te reserveren.

 

Eerste 50 deelnemers bekend

Al meer dan 50 bedrijven hebben zich inmiddels ingeschreven als deelnemer aan Huis & Woon Beurs 2023. De voorlopige deelnemerslijst is te vinden op de website van Huis & Woon Beurs. Daarbij zijn de deelnemers verdeeld zijn over de segmenten bouwen & verbouwen, keukens & badkamers, interieur, duurzaamheid en tuin & buitenleven.

De kaartverkoop voor de tweede editie van Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg is inmiddels gestart. Kinderen tot en met 17 jaar hebben gratis toegang. De beurs is op vrijdag 13 oktober te bezoeken van 12.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober is de beurs van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Voor meer informatie: www.huiswoonbeurs.nl.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten