Hofsink & Nijland vieren feest

Het is allemaal begonnen in 1989, toen collega’s Bert Hofsink en Marcel Nijland de keuze hadden gemaakt om samen te gaan werken. Dat bleek geen verkeerde keus, want 25 jaar later kunnen ze met trots terug kijken wat de afgelopen jaren hebben opgeleverd, en wat de toekomst verder brengen zal. Dat mocht natuurlijk niet zonder een feestje voor klanten, familie en relaties.

Het was dan ook druk aan de Kruiwiel 10 in Hardenberg, waar Hofsink & Nijland zit gevestigd. De werkplaats was helemaal omgetoverd tot een echte feestzaal waar veel verschillende kraampjes stonden. Zo was er een koffietrailer van Fortunte Coffee waar je verse koffie kon halen. Verder werd er ook Hofsink & Nijland gebak uitgedeeld en was er een volwaardige catering aanwezig.

 

Ook feest voor de kleine bezoeker

Ook voor de kleinste bezoekers was het niet saai. Zo waren er verschillende (speel)attributen en kon je creatief bezig gaan. Verder konden Formule 1-fans ook eens ervaren hoe het voelt om F1-coureur te zijn. Zo was er een F1-spel aanwezig waarbij je in een echte Formule 1-stoel kon zitten om een rondje te rijden over een circuit. Voor de muzikale omlijsting er was een live-band aanwezig die verschillende nummers speelde.

 

Nieuwe website

In kader van het 25-jarig jubileum is vrijdag, een dag voor het jubileumfeest, tevens een nieuwe website gelanceerd.


Tekstverwerking & Foto’s: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten