Herhalingscursus EHBDD goed volbracht

First Aid Vroomshoop heeft donderdag de herhalingsles Eerste Hulp bij Drank en Drugs (EHBDD) mogen verzorgen bij EHBO-vereniging Vechtstreek te Hardenberg.

Donderdagavond is door First Aid Vroomshoop een herhalingscursus, of ook wel opfriscursus genoemd, Eerste Hulp bij Drank en Drugs gehouden. Deze cursus werd gehouden bij EHBO-vereniging Vechtstreek in Hardenberg. Aan deze cursus hebben ook drie mensen van de EHBO-vereniging Westerhaar- Vriezenveensewijk deelgenomen. Alle deelnemers, die van diverse verenigingen lid zijn, hebben deze herhalingsles met een goed resultaat afgesloten. Hiermee kunnen ze weer ingezet worden op allerlei evenementen.

 

First Aid Vroomshoop

Drank en drugs ze zijn er en gaan niet meer weg, laten we er bewust mee omgaan en informatie tot ons nemen omtrent de gevaren en risico’s. Kennis is macht! First Aid Vroomshoop wil deze informatie verstrekken, laagdrempelig en feitelijk juist!

 

EHBO Vechtstreek

EHBO Vechtstreek is een nog vrij nieuwe EHBO vereniging, die in 2018 is opgericht door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Het team heeft kwaliteiten op het gebied van wandelletsels, portofoon gebruik en eerste hulp bij drank en drugs. Hun mensen zijn gecertificeerd volgens de normen van het Oranje Kruis. Ook hebben ze kwaliteiten op het gebied van wandelletsels, portofoon gebruik en eerste hulp bij drank en drugs. Daarnaast bieden hun hulpverleners na- en bijscholing.

Tekst: Tineke Eilander
Foto: Martin Krikken

Gerelateerde berichten