Bewoners verzorgingscomplex De Merel opgesloten?

Het lijkt of de bewoners van verzorgingscomplex De Merel in Dedemsvaart opgesloten zitten. Dit komt door een verbouwing aan de entree van het complex.


Op bezoek bij verzorgingscomplex De Merel aan De Merel in Dedemsvaart gaat op dit moment even anders dan je gewend bent. Dat heeft allemaal te maken met een verbouwing aan de entree.

Janssen de Jong OnderhoudPlus is begin september begonnen aan werkzaamheden aan verzorgingscomplex De Merel in Dedemsvaart. In opdracht van Woningstichting Vechtdal Wonen wordt de entree vergroot om een scootmobielberging te realiseren. De afgelopen weken is de oude entree helemaal gesloopt. Op dit moment wordt het nieuwe deel opnieuw gebouwd. Hoelang deze verbouwing nog zal duren is op dit moment nog niet bekend. Tot die tijd kunnen bewoners en bewoners via de achterzijde naar binnen.

Tekst: Jeffrey Varweg
Foto’s: Jeffrey Varweg

Gerelateerde artikelen