Hardenberg maakt zich op voor meer dan 10.000 camperaars

Dit weekend komen meer dan 10.000 camperaars naar de grootste camperbeurs van Nederland in Evenementenhal Hardenberg. Bijna 20.000 vierkante meter aan beursvloer verdeeld over alle zeven beurshallen staan vrijdag, zaterdag en zondag in het teken van het camperavontuur. Ook overnachten zo’n honderden camperaars op het grote parkeerterrein tegenover Evenementenhal Hardenberg.

“Het wordt in alle opzichten de grootste editie ooit van Camperbeurs Hardenberg. De beurs is al jarenlang vaste prik na de zomerperiode, maar de laatste jaren heeft het camperleven een vlucht genomen. In eerste instantie speelde corona daar een belangrijke rol in, maar ook nu genieten steeds meer mensen van de ultieme vrijheid met een camper. En steeds meer jongeren en gezinnen kiezen voor een camper of camperbusje, of zelfs voor vanlife: het leven in een camper”, zegt Marije Pol namens de beursorganisatie.

Ruim 120 deelnemers presenteren zich deze editie, ook komen er tientallen sprekers aan het woord in de twee kennistheaters waar doorlopend presentaties bij te wonen zijn. Nieuw op de beurs is dit jaar het Vanlife Plein, waar allemaal bedrijven staan die gespecialiseerd zijn in vanlife: van camperbusjes tot camperbouwers. Ook zijn hier alle dagen ervaren vanlifers aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan om hun ervaringen te delen.

Camperbeurs Hardenberg is dit weekend te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn zowel online als aan de deur te koop. Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Easyfairs

Gerelateerde berichten