Gramsbergen Lichtstad 2023 in aantocht

De buurtverenigingen in Gramsbergen en omgeving zijn druk bezig met de voorbereidingen. Vrijdag 25 augustus begint het weer: Gramsbergen Lichtstad 2023!

Straten worden feestelijk verlicht en versierd, de wagens voor de optocht opgebouwd en de sportieve schoenen weer uit de kast gehaald. Buurtvereniging LONO heeft dit jaar de eer om Gramsbergen Lichtstad te openen.

Gramsbergen staat gedurende negen dagen bol van activiteiten voor jong en oud; sportief, cultureel en bovenal gezellig! Op zondagmiddag 27 augustus is er de Lazy Sunday op de Combibaan, met foodtrucks, spelletjes, livemuziek en oude trekkers en machines. Op maandag 28 augustus zetten de hardlopers hun beste beentje voor tijdens de INTU Lichtstadloop, een unieke hardloopwedstrijd dwars door het centrum van Gramsbergen. Op woensdag 30 augustus vanaf 19.30 kan er genoten worden van muziek tijdens het dweilorkestenconcours en op vrijdag 1 september kunt u vanaf 14.00 struinen over de jaarmarkt en rommelmarkt. Slechts een greep uit het gevarieerde programma!

Bovendien zijn er de gehele week in de avond muzikale optredens bij de diverse horecagelegenheden in Gramsbergen. Om de prachtig versierde en verlichte straten van Gramsbergen te bekijken, volgt u de pijlen van de lichtstadroute die staat aangegeven bij het binnenrijden van Gramsbergen.

Gramsbergen Lichtstad 2023 is van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 2 september. Kijk voor het volledige programma op www.gramsbergen.nl, download de Lichtstad App of neem een kijkje op de Facebookpagina Oranjevereniging Gramsbergen e.o..


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Fototeam Gramsbergen

Gerelateerde berichten