Gift speeltuinen in Ommen

Op een stralende dag in Maart vond een bijzondere gebeurtenis plaats, waarbij een lokale huurdersorganisatie een gulle donatie deed aan een welzijnsstichting die zich inzet voor de jeugd.

 

Huurdersorganisatie Vechtdal schonk maar liefst €500 aan Stichting Speelplezier, een initiatief dat zich richt op het onderhouden van speeltuinen in de wijk Alteveer.

Actiedag NL doet

Het hartverwarmende gebaar vond plaats tijdens de actiedag NLDoet. Ed van Capelle,(met pet) bestuurslid van huurdersorganisatie Vechtdal, overhandigde symbolisch het bedrag aan Henry Seigers, de secretaris van Stichting Speelplezier Ommen. De donatie werd met grote verrassing en dankbaarheid ontvangen door Seigers, die benadrukte hoezeer dit geld zal bijdragen aan het verbeteren van de speeltuinen in de wijk.

Genereus

“Namens Stichting Speelplezier Ommen en de kinderen van Alteveer, willen we Huurdersorganisatie Vechtdal hartelijk bedanken voor hun genereuze donatie,” aldus Seigers. “Dit geld zal worden gebruikt voor het onderhouden en verbeteren van de speeltuinen, zodat ze veilig en plezierig blijven voor alle kinderen die hier spelen.”


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Huurdersorganisatie Vechtdal

Gerelateerde berichten