Gezellige middag Zonnebloem

De Zonnebloem heeft zondag 2 oktober een gezellige middag gehouden in het kader van Nationale Ziekendag. Sinds 1975 wordt Nationale Ziekendag altijd op de eerste of tweede zondag van september gehouden. Dit jaar kon dat door omstandigheden niet en is de middag verplaatst naar 2 oktober.

Initiatiefnemer De Zonnebloem houdt op Nationale Ziekendag al sinds 1975 een gezellige middag. Tijdens deze middag staat de verbinding met de lokale leefomgeving centraal.

In gebouw Salland in Hardenberg werd door de Zonnebloem 35 mensen welkom geheten door Hennie Compangie met zijn accordeon. Door de muziek zat de stemming er volgens de organisatie meteen goed in. Onder het genot van koffie of thee met een slagroomsoesje speelde Henrie met zijn accordeon. Ook had hij een zelfgemaakt klein draaiorgeltje mee.

De liedjes ‘uit de oude doos’ werden uit volle borst meegezongen met behulp van een scherm waarop de tekst te lezen was. “Het is een heel geslaagde middag geworden waar alle aanwezigen volop van genoten hebben”, aldus de organisatie. “Lijkt u het ook wat om gast of vrijwilliger bij de Zonnebloem te worden, neem dan contact op met telefoonnummer 0523 264606”, aldus Trijnie Zoer namens De Zonnebloem.

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Tekstverwerking: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS
Foto’s: Trijnie Zoer – Klok

Gerelateerde berichten