Geslaagd evenement Random Live!

Random Live

In Loozen, precies tussen Hardenberg en Gramsbergen in, vond Random Live weer plaats. 4 bands brachten een show, elk op hun eigen podium.

Op deze editie waren de volgende bands aanwezig:

The Green Monkeys

Deze jonge honden behoeven geen introductie meer want ze zijn er al vanaf het eerste moment bij. Al tijdens de eerste live stream die Random Five in 2020 organiseerde tijdens Corona waren deze artiesten onderdeel van de line-up. The Green Monkeys waren onder andere finalist van Clash of the Coverbands in 2017 in Paradiso Amsterdam en hebben altijd maar 1 missie: Het dak moet er af!

Random Five

Deze band is medeorganisator van Random Live Outdoor. De mannen brachten zoals altijd geweldig klinkende muziek met een hoog dansgehalte. Opvallend was de setlist van de band die een uitgebreide update had gekregen en dat de band eenmalig weer een kwartiertje weer met 5 personen optrad.

Take an Aspirin

Een begrip in Hardenberg en omstreken! Take an Aspirin is coverband die bestaat uit maar liefst 8 personen. De band werd opgericht in 1989. Sindsdien was de band 20 jaar lang zeer populair op feesten en partijen. Na een pauze stonden ze in 2019 eerst weer op een podium weer op het podium tijdens het Slobberfeest en entertainden ze de gasten als vanouds! Een absolute aanwinst voor het festival.

Gasoline Station

De naam van de band komt van het  tankstation aan de Bruchterweg in Hardenberg. In de beginjaren was dit de oefenruimte van deze band. De bezetting bestaat uit 4 personen en brengt muzikaal mee: drums, basgitaar, twee gitaren en geweldige zangpartijen. De vaak verrassende repertoirekeuze was een verrijking van het festival.

Het festival

De setting van het festival was: Vier bands, Vier podia, Vier geluidssets, Vier uur lang in een cirkel, elke 15 minuten wisselden de bands en door.

Daarnaast was er vertier voor de kids, eten en drinken, lekker lui op een kleedje aan de tafels of staand aan de biertafel. En dit is een festival dat bij uitstek voor iedereen is! Er wordt speciaal rekening gehouden met rolstoelgebruikers.

Random Live gaat door!

Er wordt al weer actief nagedacht over de editie van 2024 en als omroep NOOS zijn we er graag weer bij.


Tekstverwerking: Jeffrey Hoekman, Omroep NOOS
Bron: Eigen

Gerelateerde berichten