Geraniumactie CMK Asaf

Op donderdag 25 april a.s. en vrijdag 26 april start het Chr. Mannenkoor Asaf Dedemsvaart weer met de verkoop van de jaarlijkse geraniums.

Net als de voorgaande jaren is nu ook weer de verkoop vanuit de bedrijfshal bij Antuma Stegerensallee 2 te Dedemsvaart, men heeft de keuze uit 10 verschillende soorten. Ook is het natuurlijk mogelijk de prachtige planten te bestellen bij de leden van het koor en of digitaal te bestellen via mannenkoorasaf@gmail.com , welke soorten en prijzen kunt zien op de flyer die staat afgebeeld op de site van het koor www.mannekoorasaf.nl.

Huis aan huis verkoop in de plaatsen Dedemsvaart, Balkbrug en Lutten zal minimaal zijn dus U doet er verstandig aan om een kijkje in de hal te nemen.

De bestelde planten kunt u afhalen in de hal, het is mogelijk om daar per pin te betalen, graag in de mail vermelden wanneer U de planten komt afhalen, deze staan op naam uitgesorteerd. Het advies is om teleurstelling te voorkomen van uitverkochte soorten want op = op om op donderdag de 25e uw keuze te maken en te kopen.

Openingstijden

De hal is open op beide dagen vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten