Gedichtenbundel van Pieter Gort

Pieter Gort uit Hardenberg heeft onlangs zijn gedichtenbundel uitgegeven. De bundel heet ‘Gedachten Woorden Gedichten’. En het eerste exemplaar werd zaterdag gepresenteerd bij boekhandel en uitgeverij Heijink aan de Markt in Hardenberg.


Pieter schrijft over alle dingen die ons als mens bezighouden. Hij heeft een passie met woorden. Dus niet zo vreemd dat hij een gedichtenbundel heeft samengesteld. Op de website Pieter Lyrics staat achtergrondinformatie over Pieter zelf. Hoe hij tot het schrijven van gedichten en liederen komt.

 

Gort schrijft over zeer diverse onderwerpen. Klassiek, liefde, geestelijk, maar ook het dagelijkse leven houden hem bezig. Alles wat hem te binnen schiet schrijft hij gelijk op. Daarvan maakt hij dan liederen, een slogan of gedichten. Deze wil hij ook voor u schrijven op afspraak. Dit is natuurlijk iets unieks en persoonlijks als u iets zoekt voor een dierbare.

 

Gedachten Woorden Gedichten

De gedichtenbundel van Pieter Gort die zaterdag is gepresenteerd. Geloof, hoop en liefde zijn de thema’s die er als een rode draad doorheen lopen. Maar ook het dagelijkse leven wordt in deze bundel benoemd. Kortom, als u opzoek bent naar een gedichtenbundel, waarin deze thema’s aan bod komen, dan is dit de juiste bundel. Ook leuk om te geven bij een speciale gelegenheid.

Vanaf nu te koop in de webshop, of ga gezellig even langs bij boekhandel en uitgeverij Heijink aan de Markt 23 in Hardenberg. Pieter Gort en Hendrie Heijink wensen u veel leesplezier!

 

 

 

 

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde artikelen