Foodtruck festival hapjesdag

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2024 tovert Stichting Hollands Talent het terrein van streekmuseum ‘Kalkovens’ in Dedemsvaart voor de vierde keer om tot Hapjes Dag, ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’. De voorbereidingen zijn in volle gang, en zij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij diverse functies.

Het is de bedoeling dat er weer een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks komt te staan waarbij de bezoekers op een kleine culinaire wereldreis gaan, met muziek en leuke activiteiten voor de kinderen.

Dag- en avondprogramma

“Wij hebben Hapjes Dag opgedeeld in een dag- en een avondprogramma. Op beide festivaldagen is het dagprogramma gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Op deze wijze kan iedereen smullen van een leuk festival. Op beide dagen starten wij na 20.00 uur met het betaalde avondprogramma.

Met Hapjes Dag willen wij de gehele regio Hardenberg in het algemeen, en Dedemsvaart in het bijzonder, op een positieve manier op de kaart zetten als bruisend dorp waar het leuk is om te wonen, te werken en te recreëren.

Op zoek naar vrijwilligers

Om het festival mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar sponsoren en enthousiaste vrijwilligers die een handje komen helpen in allerhande functies. De vrijwilligers krijgen niet alleen gratis eten en drinken tijdens hun werkzaamheden. Ze krijgen de kans om achter de schermen van een sprankelend foodtruckfestival te kijken, maar ook om deel uit te maken van een hecht team en nieuwe mensen te ontmoeten.

Dus: “wil je biertjes tappen, spelletjes begeleiden, helpen met opbouwen/afbouwen, meerdere dagen helpen of één dag of sta je liever samen met je beste vriend(in)? Het kan allemaal”, aldus organisator Arsanio Wiet.

Contact

Voor contactgegevens of informatie over de vrijwilligersfuncties of andere deelname mogelijkheden, kunt u terecht op de website: www.hapjes-dag.nl of een mail sturen naar vrijwilligers@stichtinghollandstalent.nl


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Foodtruckfestival hapjesdag

Gerelateerde berichten