FitFair bij Beerze Bulten – Een Uitnodiging voor Actieve Welzijnsverkenning

Op donderdag 11 januari, tussen 18.00 en 21.00 uur, organiseert Beerze Bulten de FitFair, een evenement gericht op het onder de aandacht brengen van de faciliteiten voor leden buiten de campinggemeenschap.

De FitFair belooft een informatieve avond te worden, waarbij de diverse faciliteiten van Beerze Bulten worden gepresenteerd voor een breder publiek. Het doel is om een gezonde levensstijl te bevorderen en mogelijkheden te bieden voor diegenen die op zoek zijn naar een actieve levensstijl.

Het evenement biedt gelegenheid tot oriëntatie en informatie, daarnaast zijn er verschillende stands van lokale ondernemers.
Of het nu gaat om uitdagende workouts, ontspannende wellnessmogelijkheden of nieuwe sportieve activiteiten, de FitFair voorziet in diverse behoeften.

Tevens worden er gedurende de avond demonstraties gegeven van verschillende groepslessen. Van energieke cardio-workouts tot rustgevende yoga-sessies, de FitFair biedt een inzicht in het gevarieerde aanbod aan groepsactiviteiten van Beerze Bulten.

De Beerze Bulten nodigt eenieder uit om deel te nemen aan deze informatieve avond.


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten