F1 op groot scherm bij Hapjes Dag

Bezoekers van Hapjes Dag hoeven op zondag 28 mei de Formule 1 race van Monaco met Max Verstappen niet te missen. De race is namelijk ter plekke te volgen in de festival tent op een groot HD scherm.

Het is bijna zover! Op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 wordt het historische terrein van Streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart voor de derde keer omgetoverd tot ‘Hapjes Dag’ een leuk en gezellig, maar gratis toegankelijk openluchtrestaurant met een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks, muziek en activiteiten voor jong en oud.

Formule 1 Monaco op groot scherm

Bezoekers van Hapjes Dag hoeven op zondag 28 mei de Formule 1 race van Monaco met Max Verstappen niet te missen. De race is namelijk ter plekke te volgen in de festival tent op een groot HD scherm. Vanaf 13.45 uur staat het scherm aan.

 

“Speciaal voor de liefhebbers is het geluid van de ronkende motoren te horen via de grote boxen van de muziek. Hoe leuk is het om achterover in het zonnetje te leunen met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van Max Verstappen op een groot scherm in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook. Sterker nog, dat is precies waarom wij het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren voor de bezoekers gaan regelen!”, aldus organisator Arsanio Wiet.

 

Zondagavond om 20.00 uur wordt Hapjes Dag afgesloten met een spetterend eindfeest, namelijk met ‘Q-Music The Foute Party’. Alle informatie over de tickets en het festival is te vinden via www.dedemsvaartnatuurlijk.nl


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Stichting Hollands Talent

Gerelateerde berichten