EP:Back in Hardenberg feestelijk heropend

EP:Back Electronics in Hardenberg is, na een grondige verbouwing, woensdagmorgen 22 maart officieel geopend. Kleindochter Maud mocht het lint doorknippen.

Met het doorknippen van een lint is EP:Back Electronics in Hardenberg is, na een grondige verbouwing, woensdagmorgen 22 maart officieel geopend. Kleindochter Maud mocht het lint doorknippen. Uiteraard samen met opa en oma, beter bekend als eigenaar André Emmink en zijn vrouw Anja.

De heropening van de winkel werd gevierd in het bijzijn van medewerkers, familie en kennissen. Speciaal voor deze opening was Patrick van Tent, CEO/Managing Director van ElectronicPartner Nederland, naar Oosteinde 14 in Hardenberg gekomen. Ook District Manager Peter Thiessen en Shop Coördinator Peter Bruins, beide van EP, waren bij de opening aanwezig.

Voordat Maud het lintje mocht doorknippen sprak CEO Patrick André en zijn vrouw toe. In de toespraak ging Patrick terug naar het ontstaan van EP: Back. André kwam op 1 september 1992 in loondienst bij Guus Back, toen nog bij Megapool. Medio maart 2004 was het gebeurd met Megapool, maar Guus sloot zich aan bij EP. André bleef en werd eerst bedrijfsleider. In maart 2008 heeft André de winkel overgenomen van Guus.

“We vieren dus niet alleen de heropening, maar ook het 15-jarig ondernemerschap van André”, laat CEO Patrick weten. André heeft geen hobby’s, zijn winkel is zijn hobby. Wel geniet hij van zijn 3 kleinkinderen. Om André van hobby’s te voorzien, overhandigde Patrick als passend cadeau het boek: ‘365 dingen om te doen met je kleinkind’. Vanaf nu hebben André en Anja elke dag een hobby werd gegrapt. Daarna mocht Maud samen met opa en oma het lint doorknippen.

Na het officiële gedeelte was er voor iedereen koffie met gebak, ook voor de klanten.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: EP:Back

Gerelateerde berichten