Eerste KWF Motorrit Vechtdal georganiseerd door lokale motorliefhebbers

Een groep enthousiaste motorrijders uit de regio Hardenberg organiseert een bijzondere toertocht ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Op zaterdag 2 september vindt de allereerste KWF Motorrit Vechtdal plaats, waarbij de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Wat ooit begon als een club van acht organisatoren is nu een groep van zes geworden, nadat zij helaas twee dierbare leden aan kanker hebben verloren. Uit dit verdriet is een mooi initiatief ontstaan, om samen bij te dragen in de strijd tegen kanker.

De tocht biedt twee unieke routes van elk een dagdeel. Of deelnemers nu een deel (’s morgens of ’s middags) of de hele rit willen rijden, iedere motorliefhebber is welkom om zich aan te melden via de website.

Passie voor motorrijden

“Voor KWF willen we onze passie voor motorrijden inzetten,” vertelt één van de organisatoren. “Het plezier van motorrijden en de saamhorigheid delen we graag met anderen, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan KWF Kankerbestrijding.”

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 25,- per persoon, ongeacht of men een dagdeel of de hele rit meedoet. Ook bijrijders betalen € 25,-. Naast een goed georganiseerde dagtocht kunnen deelnemers genieten van koffie, een smakelijke lunch en verfrissende drankjes. Het inschrijfgeld dekt de gemaakte kosten voor het evenement en het resterende bedrag wordt als donatie aan KWF Kankerbestrijding geschonken.

De tocht begint zaterdag 2 september om 09:30 uur op het ‘Greijdanus’ schoolplein aan de Burgemeester Schuitestraat 7A in Hardenberg, waar de deelnemers in groepen zullen vertrekken. Het tweede dagdeel begint om ca 12.30u ook vanaf het ‘Greijdanus’ schoolplein.

We maken een verschil

“Door samen dit te doen, kunnen we een goed doel ondersteunen om zo een verschil te maken in het leven van mensen die getroffen zijn door kanker.” aldus één van de organisatoren. “We hopen dat velen zich zullen aansluiten bij de KWF Motorrit Vechtdal en zo bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen die te maken heeft met deze ziekte.”

De inschrijvingen lopen tot en met 25 augustus. Voor meer informatie en inschrijving voor deze bijzondere toertocht, bezoek de website op kwfmotorritvechtdal.nl. en draag jouw steentje bij aan KWF Kankerbestrijding.

Kom en rij mee met de KWF Motorrit Vechtdal en steun deze KWF-actie. Vergeet niet om veilig te rijden en eventuele maatregelen op te volgen.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: organisatie motorrit Vechtdal

Gerelateerde berichten