De Tweede Kamerverkiezingen bij Omroep NOOS

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15, 16 en 17 maart spreekt Omroep NOOS verschillende landelijke, provinciale en gemeentelijke politici over hun visie op de toekomst van Nederland, de provincie Overijssel en de gemeente Hardenberg.

Zo interviewt Omroep NOOS landelijk voorzitter Nelleke Vedelaar en wethouder Gitta Luiten (beiden PvdA), Tweede Kamerlid Chris Stoffer (SGP), voorzitter van D66-Statenfractie Wybren Bakker en voorzitter van Partij voor de Dieren-Statenfractie Luuk Folkerts.

Ook spreekt Omroep NOOS met lokale kandidaten. Dit zijn ChristenUnie-wethouder Alwin te Rietstap, CDA-raadslid Piet-Cees van der Wel, GroenLinks-raadslid Romano Boshove en 50+-raadsleden Gijs Schuurman en Linda Verschuur-Otter.

De gesprekken zijn via NOOS FM te beluisteren op donderdag 11 maart van 19.00 tot 21.00 uur en zondag 14 maart van 13.00 tot 15.00 uur. Daarnaast zijn via de Kabelkrant, www.omroepnoos.nl en de Facebookpagina van Omroep NOOS video’s te zien waarin de lokale kandidaten uit Hardenberg hun verhaal doen.

Gerelateerde artikelen