Dansen en bewegen Ouderen

Dansen en bewegen zoekt ( sportieve) Ouderen. Elke maandagmiddag van 15.00 – 16.00 uur is er dansen en bewegen voor wijkbewoners in Saxenburgh wijksteunpunt Oostloorn.

Vanaf 14.45 uur staat de koffie/thee klaar.

Onder begeleiding van Herja Rozema een gediplomeerd docente doet u samen met andere wijkbewoners in een groep gymnastiek- en sportoefeningen in uw eigen tempo.

“Super fit en vrolijk komen wij op maandagmiddag thuis na het dansen en bewegen in wijksteunpunt Oostloorn.
We zijn een gezellige groep van ongeveer 8 leden maar zijn nog op zoek naar nieuwe leden. “Zeg het voort of kom anders eens gezellig een proefles volgen. Aldus een van de deelnemers van dansen en bewegen”.

Dansen en bewegen stimuleert senioren om in beweging te komen en daarbij anderen te ontmoeten. Bewegen is gezond, ook als u al wat ouder bent en misschien niet meer zo soepel en sterk bent als vroeger. Iedere vorm van bewegen is goed. Regelmatig bewegen kan u veel gezondheidsvoordelen opleveren. Of je nu sportief of niet-sportief, introvert of extravert, dik of dun bent, snel of langzaam, iedereen kan meedoen.

Daarnaast biedt dansen en bewegen plezier en de gezelligheid van samen sporten. U bent van harte welkom voor een proefles. Wilt u meer informatie of wilt u zich graag opgeven, dan kunt u contact opnemen met Herja Rozema op telefoonnummer 06-10713021.

Saxenburgh Wijksteunpunt Oostloorn is gevestigd aan de J.C.J. v. Speijkstraat 14 in Hardenberg


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten