Uitnodiging Benefietconcert

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzonder evenement dat plaatsvindt op zondag 10 september. Van 16.00 tot 18.00 uur wordt er een benefietconcert georganiseerd in de prachtige tuin van de Van Dedemkerk, gelegen in Dedemsvaart.

Dit evenement is ter ondersteuning van “De Makelij,” een sociale en duurzame onderneming die zich inzet voor samenwerking en recycling in Dedemsvaart. De Makelij brengt kansarme en kwetsbare mensen samen met hen die graag een helpende hand bieden. Alle medewerkers van De Makelij hebben unieke talenten die ze inzetten en ontwikkelen, waardoor ze een waardevolle bijdrage leveren aan de gemeenschap van Dedemsvaart en de gehele gemeente Hardenberg.

Wat kunt u verwachten:

  • Optreden van de geweldige gospel-rockband “Next-Life,” die hun eigen meeslepende muziek ten gehore zal brengen.
  • Een schitterende locatie: het concert zal plaatsvinden in de idyllische tuin van de Van Dedemkerk. Bij ongunstig weer hebben we kerkelijk centrum “De Antenne” als backup-locatie.

De Makelij heeft recentelijk een nieuw pand verworven en heeft financiële steun nodig voor de inrichting, waaronder een nieuwe keuken. Daarom organiseren we een collecte tijdens dit benefietconcert om dit waardevolle initiatief te ondersteunen.

Kom genieten van een prachtige middag vol muziek en gemeenschapsgeest, en draag bij aan een duurzame toekomst voor De Makelij.

Details:

  • Datum: Zondag 10 september
  • Tijd: 16.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Tuin van de Van Dedemkerk, Dedemsvaart (Bij slecht weer: Kerkelijk Centrum De Antenne)
  • Adres: Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit inspirerende evenement en uw steun te ontvangen voor De Makelij. Samen kunnen we een verschil maken in onze gemeenschap.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Bas Schipper

Gerelateerde berichten