Cursus digisterker

Leren hoe je omgaat met DigiD, doe mee met de nieuwe cursus in Slagharen, Hardenberg en Balkbrug. Bij de overheid moet je steeds meer zaken digitaal regelen. Zoals een afspraak maken bij de gemeente, belastingaangifte doen of je huur- en zorgtoeslag aanvragen. Daarvoor is bijna altijd een DigiD code nodig. Dat is handig, maar kan ook moeilijk zijn.

Cursus Digisterker in Slagharen en Hardenberg

Daarom organiseert de Bibliotheek de cursus Digisterker in de Bibliotheek in Slagharen en Hardenberg. In deze cursusreeks van vier dinsdagen gaan we in op het gebruik en aanvraag van de DigiD code.

We beginnen de cursus in Slagharen op donderdag 12 oktober van 10:00 – 12:00 uur in het Kronkelhonk. Daarna zijn de cursusochtenden op dinsdag 19 en 26 oktober en 2 november. In Hardenberg beginnen we op woensdag 8 november van 10:00 – 12:00 uur in de Bibliotheek. Daarna zijn de cursusochtenden op 15, 22 en 29 november.

Cursus Digisterker bij de Computersoos Balkbrug

Ook bij de Computersoos Balkbrug wordt de cursus Digisterker gegeven. Deze begint hier op vrijdag 20 oktober van 09:30 – 11:30 uur. Daarna zijn de cursusochtenden op 27 oktober en 3 en 10 november.

Aanmelden cursus

Aanmelden voor Slagharen en Hardenberg kan via de website: www.bibliotheekhardenberg.nl/activiteiten of bel Sophie Bosscher: (0523) 280 011. Aanmelden voor de Computersoos Balkbrug kan via de website: compusoos.nl.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten