Bruisend begin theaterseizoen Reestkerk

De zomervakanties zijn voorbij en mensen beginnen weer na te denken over concerten het komende jaar. Bij de Reestkerk is er een zeer gevarieerd cultureel seizoen voor u samengesteld.

Er wordt meteen flink uitgepakt met een heel bijzonder theaterconcert op 29 september van Stef Bos en Rob Chrispijn. Deze show “Er is meer” is reeds volledig volgeboekt. De week erna, op 7 oktober staat er iets totaal anders op het programma: “Babyboomer Blues”. Marga Kool, Jan Veenstra en de zanger Egbert Meijers brengen dan een programma van verhalen, gedichten en liedjes, grotendeels in de streektaal, over het leven als babyboomers, geboren in de eerste jaren na de Tweede Wereldoorlog.

Na dit bruisende begin kunt u in 2023 vervolgens genieten van de Keltische folkmuziek van “Folkband Joint String Friends” en een betoverend kerstconcert, georganiseerd samen met Stichting Kamermuziek Oud Avereest, door het Huygens Consort.

2024 heeft ook van alles in petto: te beginnen met “Saskia Egberts zingt Sonneveld”, begeleid door Bouwe Bruins op de piano, een “Tour de Chant” avond met David Vos en Nettie Krul en daarna het Cabaret Piepschuim met “Buiten de lijntjes”.

Laat u in de maanden maart tot april verrassen door: Ocobar met “Forever Clapton”, Mylou Frencken (o.a. de barvrouw bij “Met het mes op tafel”) met haar theatershow “De Minnares”. Daarna volgt een prachtig en indrukwekkend autobiografisch migratieverhaal “ De Weg” met zang, dans en harp door Leks.

Waarom Truus”; op 20 april- 2 weken voor bevrijdingsdag, is een bijzonder verhaal gespeeld door Margje Wittermans over Truus Wijsmuller, die in de oorlog vele Joodse kinderen redde.

Het jaar wordt afgesloten door de band “Band’um” uit Bergentheim- een feestband die de nadruk legt op het stevige werk, van bijvoorbeeld covers van AC/DC maar ook Andre Hazes, De Dijk, Snollebollekes en hier en daar wat eigen werk. Band’um zegt ”Kom d’r in. Mooi da’j d’r bint.”

Kijk voor meer informatie en tickets op www.reestkerk.nl/agenda.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: De Reestkerk

Gerelateerde berichten