Beter laat dan nooit, alsnog een boog

Jan en Marietje Teunis uit Den Ham hebben in januari van de buren geen boog gehad voor hun 40-jarige huwelijk. Dit kwam door een miscommunicatie, maar de buren hebben hun ‘foutje’ inmiddels hersteld.

Jan en Marietje Teunis uit Den Ham mochten in januari hun 40e trouwdag vieren. Echter door een soort van ‘miscommunicatie’ is er door de buren geen boog geplaatst. Het bruidspaar had hier echter wel op gerekend. Ook had het stel al van alles in huis gehaald. ’s Avonds op het feest werd er door de buren druk over gespeculeerd hoe dit nu zo heeft kunnen gebeuren. Daarom hebben ze die avond nog besloten: “Er komt een dag, en dan zetten we alsnog een boog!”

 

Foutje hersteld

De buren van het echtpaar kregen via een omweg te horen dat Jan en Marietje inmiddels 45 jaar samen zijn. Hierop werd direct actie ondernomen. 45 jaar is ook wel een felicitatie waard. Dus het ‘foutje’ van januari kon worden hersteld.

Afgelopen vrijdag was het zover en werd er alsnog een boog gezet. Uiteraard hebben de buren voor gebak gezorgd, die lekker bij de koffie opgepeuzeld werd. Hier hoefden Jan en Marietje niets voor in huis te halen. Alleen de koffie dan. Zo werd het toch nog een gezellig feestje inclusief een boog en bijbehorend spandoek.

 

Beter laat dan nooit

“Jan en Marietje wij hopen dat jullie er nog jaren aan vast knopen. Maar ook dat jullie de buurtjes hebben vergeven en dit niet zullen vergeten”, aldus de buurtjes van de Weelinckbroek in Den Ham.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten