Ben the Banjoman op de weekmarkt

De weekmarkt in Hardenberg werd maandagmorgen opgevrolijkt met een act. Om de boel wat op te vrolijken reed een zingende cowboy, ofwel Ben the Banjoman rond.

Ben the Banjoman was maandagmorgen te vinden op de weekmarkt. Je hoefde niet ver te zoeken, je hoorde hem wel ergens zingen. Want hij vermaakt het publiek als zingende cowboy met een banjo op zijn paard.

Of het nu gaat om een braderie, jaarmarkt, weekmarkt, winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Ben the Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven. Geheel onverwacht komt Ben the Banjoman ergens op zijn paard om de hoek gereden. Bekende country- en Nederlandstalige liedjes passeren de revue. Een aantal marktgasten stond lichtelijk verbaasd te kijken naar deze niet-alledaagse verschijning!

Al zingend en spelend zorgde Ben voor vrolijke gezichten en een gezellige sfeer. Op ludieke wijze weet hij een ieder te vermaken met heerlijke country muziek, maar ook met bijvoorbeeld een geweldige Nederlandstalige meezinger.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper, Omroep NOOS

Gerelateerde artikelen