Amsterdam ontdekken met gids uit Hardenberg

Edward Boer uit Hardenberg is onder de naam Historisch Amsterdam als zzp’er gestart met een bedrijf dat rondleidingen organiseert in zijn geboortestad Amsterdam.

Voordat hij startte heeft Edward veel kennis van Amsterdam vergaard. Niet alleen door een jarenlange ervaring in het geven van rondleidingen aan familie, vrienden en collega’s. Ook door kennis opgedaan bij de Vrije Academie en door een intensieve zelfstudie.

 

Historisch Amsterdam is een kleinschalige organisatie, gespecialiseerd in cultuurhistorische rondleidingen in Amsterdam. U kunt bij hun niet terecht voor bijvoorbeeld een kroegentocht of een Red Light District tour. Wel bieden ze een aantal exclusieve rondleidingen die u bij andere aanbieders niet zult vinden. De kleinschaligheid maakt ze bovendien flexibel. Daardoor kan de rondleiding worden aangepast aan uw eigen specifieke wensen.

 

 

Edward: ‘Door mijn vroegere werk als fotograaf laat ik de deelnemers aan de rondleidingen op een bijzondere manier naar de stad kijken en deze beleven. We komen tijdens de rondleiding op plekken waarvan men het bestaan nog niet kende. Ook vertel ik verhalen en anekdotes die men niet eerder hoorde.’ Hij vervolgt: ‘Er is gebleken dat er veel belangstelling bestaat voor privérondleidingen en dat vullen wij perfect in. Gezellig en leerzaam met je eigen familie, collega’s of vrienden Amsterdam ontdekken en natuurlijk onderweg een stop voor een drankje…’

 

 

Op www.historischamsterdam.nl vindt u alle mogelijkheden voor een geweldige ochtend of middag in onze hoofdstad. De kans is groot dat u, net als de gids, verliefd wordt op de volgens hem mooiste stad van Nederland…


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten