Zomer Expositie ‘ Alles wat anders is, geeft het leven kleur‘

De zomerexpositie wordt ook dit jaar weer bijzonder. ‘Alles wat anders is, geeft het leven kleur’ is te zien in Oud Avereest/Balkbrug van 9 juli tot en met 24 september. Elke zondag van 13.30 uur tot 16.30 uur in de Reestkamer achter de Reestkerk.

De feestelijke opening vind plaats op woensdag 5 juli van 13.00 tot 14.30 uur.

De kunstenaars van ArtCrew Hardenberg hebben een zeer kleurrijke en gevarieerde expositie voorbereid. ArtCrew is het kunst-atelier van de Baalderborggroep en gevestigd in Hardenberg. Het is opgericht in 2001 en het oudste, kleurrijkste KunstAtelier in en rond Hardenberg. Een inspirerende en creatieve werkplek voor mensen met een beperking.

Hier kunnen de kunstenaars op een veilige, vriendelijke en uitnodigende manier het creatieve brein ontwikkelen en ontplooien. Dat levert schitterende werken op, geschilderd, getekend, ruimtelijk of in textiel uitgevoerd. Elk exemplaar is uniek en verschillende werken zijn nu te zien in De Reestkamer.

Vanuit het hart

De kunstenaars werken vanuit hun hart, hun intuïtie en dat zie je heel goed terug in de werken die geëxposeerd worden. De tentoonstelling laat zien wat er zoal speelt op kunstzinnig gebied in Kunst en Zorg. Interessant voor alle leeftijden!

Reestkerk
Oud Avereest 5
Balkbrug

De Reestkerk

De Reestkerk is een eeuwenoud monumentaal kerkje in het prachtige Reestdal. In 2015 werd aan het kerkgebouw een modern gedeelte gebouwd, de zogenaamde Reestkamer. In de Reestkerk en Reestkamer worden diverse activiteiten georganiseerd en zijn exposities te zien.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, omroep NOOS
Foto: ArtCrew

 

Gerelateerde berichten