Voorjaarsaanbod culturele kindercursussen

In samenwerking met ruim twintig (lokale) kunstdocenten biedt de Cultuurkoepel ook in het voorjaar alle basisscholen in alle zestien wijken en dorpen weer een aantrekkelijk programma aan. Van beeldend en muziek tot erfgoed en kunst & techniek. Al deze activiteiten zijn te vinden op www.gewoonactief.nl

Na de voorjaarsvakantie is het weer tijd voor de nieuwe culturele kindercursussen van Cultuurkoepel Vechtdal. Ben je 12 jaar of jonger en kom je uit de gemeente Hardenberg? Tot 11 februari kun je je aanmelden via www.gewoonactief.nl.

 

Folders met voorjaarsaanbod op basisscholen

Op alle basisscholen zijn folders met het voorjaarsaanbod uitgedeeld. Deze folder is ook te vinden op de website van de Cultuurkoepel Vechtdal www.cultuurkoepelvechtdal.nl.

 

Breed aanbod in alle kunstdisciplines

Van 3D printen leren tot hiphop & streetdance. Van ‘Z(w)ingende Ukkies’ tot ‘Toneelspelen’. Naast vertrouwde en succesvolle basiscursussen zijn er dit seizoen ook weer cursussen binnen kunst & techniek. Zoals: programmeren met Micro:bit of Blue Bot, 3D- pen tekenen en 3D printen leren. Er zijn ruim 70 boeiende cursussen die vaak maar een euro per les kosten. Zo is er voor alle kinderen in de gemeente Hardenberg dicht bij huis volop de gelegenheid om te ontdekken wat ze het leukste vinden om te doen. Willen kinderen na afloop meer ontdekken? In overleg met de vakdocent is het meestal mogelijk om een vervolgcursus te volgen.

 

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.gewoonactief.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk 11 februari 2023. De cursussen starten vanaf 6 maart. Sommige populaire cursussen zitten al snel vol, wacht dus niet te lang met online aanmelden!

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde artikelen