Uitverkoop en schuurverkoop Erve ‘t Hacht

Erve ’t Hacht in Ane gaat een deel van het assortiment van haar winkel vernieuwen. Daarom wordt aankomende zaterdag een uitverkoopt en schuurverkoop gehouden.

Omdat er een deel van de winkel vernieuwd wordt, moet er ruimte gemaakt worden. Onder andere ansichtkaarten, planners, verjaardagskalenders en andere stationary worden zaterdag met hoge kortingen verkocht. Op de geselecteerde items van Winkeltje van Anne, MiekinVorm en Zoedt ontvangen u tot 50% korting. Daarnaast krijgen klanten op het gehele assortiment een kassakorting van 10% (met uitzondering van eigengemaakte producten).

 

Schuurverkoop

Op dezelfde dag opent Erve ’t Hacht ook de schuurdeuren voor de verkoop van tweedehands spullen, waaronder meubels, kleding, boeken en speelgoed. Uiteraard is het ook mogelijk even een kijkje te nemen in de jongveestal en een kopje koffie staat de hele dag klaar.

 

De speciale verkoop is op zaterdag 15 april op Erve ’t Hacht, Engeland 6, in Ane. Zowel in de cadeauwinkel van het erf als in de schuur is er uitverkoop. U kunt er terecht tussen 9.00 en 15.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden via Facebook @ErveHacht of Instagram @vanheterf

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron:
Erve ’t Hacht – Engeland 6 in Ane

 

 

Gerelateerde berichten