Samen Zingen in Höftekerk in Hardenberg

Samen Zingen in Hardenberg gaat weer van start. U kunt naar hartenlust ‘liederen van toen en nu’ meezingen in de Höftekerk te Hardenberg.

Zaterdag 10 juni 2023 is er weer Samen Zingen Hardenberg. Muzikale medewerking wordt verleend door: Herman Boerman op het orgel, Ronald IJmker speelt de piano, Klaas Jan Pullen de Saxofoon. Ook zijn er vele bovenstem zangers van verschillende koren uit Hardenberg aanwezig.

U mag gerust familie, buren en kennissen meebrengen. Zodat er weer een groot koor van zangers en zangeressen ontstaat om God lof te zingen. De Commissie Samen Zingen Hardenberg heet u allen van harte welkom.

De samenzang in de Höftekerk in Hardenberg begint zaterdag 10 juni om 19.30 uur. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder het gemeentehuis. De toegang is gratis, er wordt een collecte gehouden. Deze is dit jaar bestemd voor de aanleg van 3 binnentuintjes bij de nieuwbouw van verpleeghuis Clara Feyoena Heem. Collecteren kan nu ook via een QR-code, maar ook nog gewoon via de collecte in de kerk.

 

 

Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te praten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

 

 

 


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Commissie Samen Zingen Hardenberg

Gerelateerde berichten