Presentatie over aquascaping

Aquascaping is een uit Japan overgewaaide moderne tak van aquarium houden. Meer leren over aquascaping? Dat kan woensdag 25 januari tijdens een bijeenkomst van Aquariumvereniging Innesi.

Aquariumvereniging Innesi houdt woensdag 25 januari een bijeenkomst voor leden en niet-leden. Op deze avond houdt bondskeurmeester Henk Veenstra een presentatie over aquascaping. Henk is een gerenommeerd bondskeurmeester en heeft al vele aquaria mogen keuren.

Aquascaping is een uit Japan overgewaaide moderne tak van aquarium houden. Vaak worden in relatief kleine bakjes landschapjes nagebouwd, waarin kleinere vissen en/of garnalen gehouden worden. De techniek en beginselen van het aquascapen zijn ook heel goed toepasbaar op de meer traditionele manier van aquarium houden.

Deze presentatie biedt u dus een unieke kans om eens kennis te maken met deze relatief nieuwe manier van aquarium houden. De toegang is gratis. De aanvang is 20.00 uur.

Iedereen die een aquarium heeft of wil beginnen of gewoon belangstelling heeft is welkom op deze clubavond in het clubgebouw ‘Jeu de Boules’, Hessenweg 74 Hardenberg. Dit is gelegen op het sportpark De Boshoek.

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Aquariumvereniging Innesi 

Gerelateerde berichten