Kindercollege en workshop over Dino’s

Woensdag 24 april van 15:00 – 16:00 uur vertelt Eric Mulder van Museum Natura Docet alles over de gigantische dino’s uit de oertijd in de Bibliotheek Hardenberg.

Wat weten we over uitgestorven dinosauriërs, en hoe zijn we daar achter gekomen? Zijn er misschien ook dino’s die de meteorietinslag hebben overleefd en hoe lang geleden leefden ze eigenlijk? Deze middag komen de kinderen alles te weten over deze bijzondere dieren.

Workshop voor broertjes en zusjes

Het kindercollege is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Jongere broertjes en zusjes zijn tijdens dit college van harte welkom bij de gratis workshop ‘Wat als de dinosaurus nu nog leefde’. Waar zou hij slapen en wat zou hij eten?’ Boetseren, versieren, fantaseren en bouwen, voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Deze workshop wordt verzorgd door Cultuurkoepel Vechtdal.

Aanmelden kindercollege en workshop

Aanmelden voor zowel het kindercollege als de workshop kan via www.bibliotheekhardenberg.nl/activiteiten. De kosten voor het kindercollege zijn € 5,00 (incl. drinken), de workshop wordt gratis aangeboden door Cultuurkoepel Vechtdal.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten