Gratis kindervoorstelling in Gramsberger Bostheater

De Vertellende Piano komt deze zomer naar Het Bostheater in Gramsbergen. Zangeres/actrice Ylva Wichers Schreur en Melissa Siemonsma (piano) spelen daar zondag 2 juli (aanvang 15.00 uur) hun nieuwste kindervoorstelling.

Die heeft de titel “Paniek! Waar is de muziek?”. Het is een vrolijke, interactieve voorstelling boordevol klassieke muziek, live gespeeld op piano. Maar, stilzitten is geen optie! We gaan samen dansen, springen, zingen en speuren.

In een bos, misschien wel het Gramsberger Bosje, komt de zon langzaam op. De dieren in het bos worden iedere dag heerlijk wakker van de mooiste klanken. Maar op een dag is het stil, muisstil. Alle bewoners van het bos hebben zich verslapen! Ga mee op ontdekking. Wie maakte elke ochtend die mooie muziek? En waarom is deze geheime muzikant hiermee gestopt?

De kindervoorstelling is gratis te bezoeken en de kinderen krijgen van Stichting ProGram een beker drinken aangeboden.

Het Bostheater Gramsbergen

Het openluchttheater is gelegen in een klein bos aan de rand van Gramsbergen.  In 2016 heeft een renovatie plaatsgevonden. Het openluchttheater heeft tegenwoordig een terrassenstelsel. In 2018 is een podiumoverkapping geplaatst waardoor artiesten (en hun apparatuur/instrumenten) geen hinder meer ondervinden van de weersomstandigheden.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stichting ProGram

Gerelateerde berichten