Foodtruckfestival klaar voor derde editie

Het is bijna zover! De derde editie van ‘Hapjes Dag’, het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren. Alles gebeurt op zaterdag 27 en zondag 28 mei op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.

De organisatie is helemaal klaar voor de derde editie van het Foodtruckfestival Hapjes Dag. Bij de organisatie en de uitvoering van het festival zijn zo’n 80 vrijwilligers actief betrokken. Vanaf volgende week zullen zij het terrein van ‘De Kalkovens’ in een paar dagen tijd omtoveren. Het terrein wordt een leuk en gezellig, maar gratis toegankelijk openluchtrestaurant. Alleen het eindfeest op zondagavond is niet gratis.

Bezoekers kunnen op een kleine culinaire wereldreis gaan. Dit dankzij een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks, diverse activiteiten voor jong en oud en een omlijstend muziekprogramma.

 

‘‘Het concept van Hapjes Dag is simpel, maar oergezellig’’, vertelt organisator Arsanio Wiet. ‘‘Bezoekers leunen lekker achterover in het zonnetje. Met een heerlijk koud (speciaal) biertje in hun ene hand en lekkere hapjes in hun andere hand. Ondertussen genietend van muziek. Elke avond na 20.00 uur heb je een spetterend toetje als einde. Dit allemaal in de mooie ambiance van het historische Kalkoventerrein. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook. Sterker nog, dat is precies wat wij voor jullie hebben geregeld!’’

 

Zondagavond om 20.00 uur wordt Hapjes Dag afgesloten met een spetterend eindfeest. Namelijk met de ‘Q-Music The Foute Party’. Voor meer informatie hierover kun je kijken op de website www. dedemsvaartnatuurlijk.nl.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten